Svet podjetništva

Tudi radeškim podjetjem na voljo finančne spodbude

FotoEuriPodjetjem iz občin Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki in Radeče sta na voljo dva javna razpisa, na katerih lahko pridobijo ugodna finančna posojila, in sicer, mikrokredite (Slovenski podjetniški sklad) in ugodna razvojna posojila (Slovenski regionalno razvojni sklad).

Preberi več

Z Muflonovimi odlepljivimi tapetami do zlatega priznanja za inovativnost

GZSRegpodelitev-inovacij01GZS Posavska gospodarska zbornica, Krško je na gradu Rajhenburg v Brestanici že šestnajstič podelila regionalna priznanja najbolj inovativnim, tokrat rekordnih 16 priznanj – dve zlati, šest srebrnih in osem bronastih. Zlato priznanje je prejelo tudi hčerinsko podjetje radeške papirnice, Muflon d.o.o.

Preberi več

Podjetniški festival na radeški tržnici

IMG2248mV drugi polovici aprila je na radeški tržnici potekal podjetniški festival, na katerem so mladi predstavili svojo podjetniško idejo, katero so razvijali štiri mesece, obenem pa so imeli priložnost prejeti informacije in izkušnje s strani lokalnih podjetnikov.

Preberi več

Zaključna predstavitev podjetniških idej

PVSP-Radeezakljuna-PPT-2019-68mŠtirimesečno usposabljanje in izobraževanje s področja podjetništva se je s koncem maja zaključilo za udeležence programa Podjetno v svet podjetništva za občino Radeče, preden so jim pogodbe o zaposlitvi za določen čas štirih mesecev potekle, pa so vsak svojo dokončno razvito podjetniško idejo razkrili na zaključni predstavitvi.

Preberi več

Začetek nove sezone v Sladoledarni Edi

52740109405929640183066775201589307637760nNadpovprečno topel drugi mesec koledarskega leta je z močnejšimi sončnimi žarki kot smo jih vajeni v začetku leta že marsikomu privabil misli glede sladkanja s sladoledom. Ravno zadnji dan februarja je vitrino, polno različnih okusov, znova odprla Sladoledarna Edi.

Preberi več

Ostale novice iz Posavja