Svet podjetništva

Papirniško podjetje podelilo štipendije

tipendisti-z-direktorjiMuflon s papirnico je preko Regionalne razvojne agencije Posavje na razpisu za pridobitev kadrovskih štipendij delodajalcev izbral tri perspektivne dijake, katere bo v času njihovega šolanja finančno podprla v okviru Regijske štipendijske sheme posavske regije v tekočem šolskem letu.

Preberi več

Od četrtka dalje pekarna tudi v Radečah

Pekarna-Radee-v-nastajanju-01Nerjovaj, pekarna in trgovina, ki od leta 2012 v Vrhovem, proizvaja in prodaja kruh, sveže pecivo in slaščice, s 13. julijem odpira vrata podružnične enote tudi v centru Radeč.

Preberi več

Bivši prvi mož papirnice stremi k prisilni poravnavi

 

Logo-RPNNekdanji direktor radeške papirnice, Igor Rakuša, ki je bil na čelu podjetja v času, ko je le-to vstajalo iz pepela in je za namen vnovičnega zagona strojev leta 2013 v Radeče pripeljal investicijski sklad Emkaan, pristojnemu sodišču v Celju predlaga prisilno poravnavo nad Radeče papir Nova.

Preberi več

Radeče Papir Nova uspešno v leto 2017

Logo-RPNNa prvem programu nacionalne televizije je bil sinoči po informativni oddaji Dnevnik, v Slovenski kroniki, prispevek o radeškem gospodarstvu, kjer je bilo uvodoma predstavljeno, da "v podjetju Radeče Papir Nova, kjer trenutno zaposlujejo 280 ljudi, dobro poslujejo in obljubljajo nove zaposlitve, čeprav od države še vedno niso prejeli treh milijonov evrov, ki jim jih je obljubilo gospodarsko ministrstvo kot subvencijo za neposredno tujo naložbo in nove zaposlitve že leta 2014."

Preberi več

Ostale novice iz Posavja