Svet podjetništva

Zobozdravstvo Gros odprlo svoja vrata

Zobozdravstvo-Grosotvoritev-220mDanes sta znana radeška zobozdravnika, zakonca Domen Gros in Mateja Kovačič Gros odprla vrata njune zobozdravstvene ambulante. Zemljišče zanjo sta kupila februarja 2016, z gradnjo objekta začela oktobra 2017 in z letošnjim novembrom ponudila otrokom in odraslim celovito zobozdravstveno obravnavo, storitve in oskrbo.

Preberi več

Srebrno nacionalno priznanje Muflonovim inovatorjem

GZSRegpodelitev-inovacij01V okviru Dneva inovativnosti je na Brdu pri Kranju Gospodarska zbornica Slovenije 25. septembra že 17-ič podelila nacionalna priznanja najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem v podjetjih in javno raziskovalnih zavodih.

Preberi več

Z Muflonovimi odlepljivimi tapetami do zlatega priznanja za inovativnost

GZSRegpodelitev-inovacij01GZS Posavska gospodarska zbornica, Krško je na gradu Rajhenburg v Brestanici že šestnajstič podelila regionalna priznanja najbolj inovativnim, tokrat rekordnih 16 priznanj – dve zlati, šest srebrnih in osem bronastih. Zlato priznanje je prejelo tudi hčerinsko podjetje radeške papirnice, Muflon d.o.o.

Preberi več

Tudi radeškim podjetjem na voljo finančne spodbude

FotoEuriPodjetjem iz občin Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki in Radeče sta na voljo dva javna razpisa, na katerih lahko pridobijo ugodna finančna posojila, in sicer, mikrokredite (Slovenski podjetniški sklad) in ugodna razvojna posojila (Slovenski regionalno razvojni sklad).

Preberi več

Zaključna predstavitev podjetniških idej

PVSP-Radeezakljuna-PPT-2019-68mŠtirimesečno usposabljanje in izobraževanje s področja podjetništva se je s koncem maja zaključilo za udeležence programa Podjetno v svet podjetništva za občino Radeče, preden so jim pogodbe o zaposlitvi za določen čas štirih mesecev potekle, pa so vsak svojo dokončno razvito podjetniško idejo razkrili na zaključni predstavitvi.

Preberi več

Ostale novice iz Posavja