Svet podjetništva

Po letu dni čakanja čas za "Priložnosti" v problemskem območju Radeč

LasBZAgencija Republike Slovenije za kmetijske trge in razvoj podeželja, ki upravlja Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja (EKSRP), je Regionalni agenciji Posavje (vodilnemu partnerju LAS Posavje) potrdila operacijo za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju LAS Posavje.

Preberi več

(Tudi) radeškim podjetjem na voljo za 14,5 mio € finančnih sredstev

Obina-RadeePredstavitev-razpisov2018-06-05-9minV sejni sobi radeške občinske stavbe sta Darja But, vodja sektorja za izvajanje spodbud na Slovenskem regionalnem skladu s sedežem v Ribnici in Mateja Grobelnik, predstavnica Slovenskega podjetniškega sklada, predstavili aktualne razpise, ki veljajo za podjetnike znotraj problemskega območja z visoko brezposelnostjo, kamor so uvrščene tudi Radeče.

Preberi več

Vabilo: Predstavitev razpisov in možnosti črpanja finančnih sredstev

logo-1Regionalna razvojna agencija Posavje, Regionalna razvojna agencija Zasavje, Slovenski podjetniški sklad in Slovenski regionalno razvojni sklad 5. junija 2018 ob 10.uri vabijo v sejno sobo občinske stavbe v Radečah, kjer bodo predstavniki omenjenih organizacij predstavili možnosti sodelovanja na različnih razpisih, kjer je možno črpati finančna sredstva.

Zaradi lažje organizacije svojo prisotnost potrdite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na telefonsko številko 07 488 10 40, najkasneje do ponedeljka, 4. junija 2018.

Zlato priznanje inovatorjem iz Radeče papir Nova d.o.o.

GZS-zlata-inovacija-KrkoGrad Rajhenburg je včeraj gostil podelitev priznanj najboljšim inovacijam regije Posavje za leto 2018, na katerem so se s prejemom zlatega priznanja ter s tem uvrstitve na državno raven ocenjevanja proslavili tudi radeški papirničarji.

Preberi več

Cviček tudi v obliki sladoleda

Sladoledarna-EdiCviekDolenjski posebnež cviček, ki je poleg toskanskega chiantija edino vino na svetu, sestavljeno iz rdečih in belih sort grozdja, je od včerajšnjega dne na voljo tudi v obliki sladoleda - kakšnega okusa je in ali je primerljiv z njegovo tekočo (alkoholno) različico, preverite v Sladoledarni Edi v Radečah.

Ostale novice iz Posavja