Krosminton

POJNT Radeče znova pričakuje mlade!

Preventivna-sredia-RISmMC Krško, MD Bistrica ob Sotli ter KTRC Radeče v okviru projekta Rast(išče) sreče (RIS) z novim šolskim letom ponovno odpirajo vrata preventivnih središč. Ta s svojimi aktivnostmi omogočajo kvalitetno preživljanje prostega časa mladih ter lažje soočanje z vsakodnevnimi izzivi odraščanja.

V preventivnih središčih mladi nad 10. letom starosti lahko brez predhodne najave naredijo domače naloge, so deležni učne pomoči, kreativnih delavnic, socialnih iger, druženja,…

Radeški mladinski center POJNT, kateri se nahaja v zgornjih prostorih Doma kuture Radeče, je odprl svoja vrata že v ponedeljek, 2. septembra 2019, njihov celoletni urnik pa bo potekal ob ponedeljkih, sredah in petkih od 12.00 do 16.00.

V soboto, 21. septembra 2019, bodo partnerji v okviru projekta RIS v MC Krško izvedli skupno usposabljanje za prostovoljce za delo v preventivnih središčih in za individualno delo z mladostniki. Zainteresirani lahko pišete in se prijavite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..
Vse aktivnosti v projektu so za uporabnike brezplačne.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za
regionalni razvoj.

KONTAKTNA OSEBA:
Mihaela Kovačič, Vodja projekta RIS, MC Krško:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali 041 637 662

Vir in foto: MC Krško

Share
Ostale novice iz Posavja