Drugi športi

Karateisti na sprejemu pri županu

Sprejem-karateistov-pri-upanu-Reunu-16Pretekla uspešna tekmovalna sezona Karate kluba Radeče in osvojena odličja mladih karateistov sta več kot zadostna razloga, na osnovi katerih sta župan Občine Radeče, Tomaž Režun in direktorica Občinske uprave Občine Radeče, Brigita Stopar, skupaj s sodelavkama Melito Simončič in Dragico Kovačič Žohar, slavnostno sprejela 23 obetavnih športnikov borilnih disciplin.

Preberi več

Triatlonec Primož Kirn prvi v Murski Soboti

Dolgi-3atlonPKirn-MSRadeško-hrastniški triatlonec Primož Kirn je na nedeljskem dolgem triatlonu v Murski Soboti ugnal vso konkurenco v članski kategoriji in osvojil prvo mesto, v absolutni razvrstitvi pa dosegel sicer nehvaležno, a odlično četrto mesto.

Preberi več

Karateist David Hren 3. najboljši na svetu

Bronasti-David-HrenVaraždinske Toplice na Hrvaškem so gostile Svetovno mladinsko Savate prvenstvo v disciplini Savate Assault. Na tekmovanju, katerega se je udeležila tudi tričlanska ekipa iz Karate Kluba Radeče, je David Hren osvojil prvo lastno in prvo klubsko medaljo v svetovni konkurenci.

Preberi več

Primož Kirn uspešen na OceanLava

OceanLava-MontenegroPrimo-kirnNa mednarodni vzdržljivostni preizušnji OceanLava se je v teku, plavanju in kolesarjenju preizkusil tudi aktiven triatlonec naših krajev, Primož Kirn. Na dolgem triatlonu je nastopil kot edini Posavec.

Preberi več

Dirka Po Sloveniji tudi mimo Radeč

Dirka-Po-Sloveniji

Na kolesarski dirki "Po Sloveniji", ki se je odvijala med 15. in 18. junijem 2017, je del poti potekal mimo Radeč, in sicer v sklopu 4. etape (Rogaška Slatina-Novo mesto). 

Preberi več

Srebrna karateistka Blažka Lamovšek

Blaka-Lamovek-RumaČlanica Karate Kluba Radeče, Blažka Lamovšek, je minuli konec tedna potrdila visoko formo, pripravljenost in sposobnost ter tako v srbski Rumi zaključila tekmovanje na odličnem drugem mestu.

Preberi več

Radeške mažorete na sprejemu pri Pahorju in pri Hanu

1541834512793847121043023947762639159257188oDanes zvečer je predsednik države Borut Pahor, skupaj z ministrico za znanost, izobraževanje in šport, Majo Makovec Brenčič, sprejel najboljše športnike in športnice leta 2016, med njimi tudi KUD RAP Mažorete Radeče, aktualne evropske prvakinje.

Preberi več

Radeški karateisti absolutni prvaki

KKRKimon-Open-201707Ljubljana je prvo nedeljo aprila gostila odprto karate tekmovanje KIMON OPEN 2017, na katerem je z dvajsetimi člani sodeloval tudi Karate Klub Radeče in v skupnem seštevku, glede na število osvojenih odličij, pometel z vso konkurenco in osvojil skupno prvo mesto.

Preberi več

Ostale novice iz Posavja