Drugi športi

Radeški karatiesti z novo bero medalj iz Poreča

KK-Radee2018-11-1020EUROCUPPore-2018-6Na drugo novembrsko soboto je v športni dvorani Intersport centra Zelene lagune Poreč potekal 20. EUROCUP Istra 2018, WKF. Med karateisti zelo priznan in kvaliteten mednarodni karate turnir v prikazu kat in v borbah je gostil in organiziral tamkajšnji Karate klub Finida, svoje znanje borilnih veščin pa so prikazali tudi člani Karate kluba Radeče.

Preberi več

Najstarejša tekmovalka med kajakaši in kanuisti Radečanka Vahtarjeva

KZSDPsprintmirne-vode2018Minulo nedeljo, ko se je zaključil drugi dan državnega prvenstva v sprintu na mirnih vodah za leto 2018, so na obrežju reke Save v Radečah razdelili kar 60 kompletov medalj najboljšim na 200-, 500- in 5000-metrskih razdaljah tako med mlajšimi oziroma starejšimi deklicami in dečki, mlajšimi mladinci in mladinci ter mlajšimi člani in člani. 

Preberi več

Kajakaši prihajajo na državno prvenstvo v Radeče

Kajakaimirne-vodePred dvema tednoma so sprinterji na mirnih vodah s svetovnim prvenstvom na Portugalskem zaključili sezono največjih mednarodnih tekmovanj, ta konec tedna pa na reki Savi sledi še državno prvenstvo v tej kajakaški disciplini. Prvič bodo naslove državnih prvakov sprintu na mirnih vodah lovili v Radečah.

Preberi več

Lea Zahrastnik tretja najboljša v Evropi

KK-Radee2018-06-30Evrmlad-10Minulo soboto je v Belgiji potekalo mladinsko evropsko savate prvenstvo 2018, katerega se je udeležila tudi slovenska reprezentanca s petimi tekmovalci, med katerimi sta bila tudi dva posavska športnika, Lea Zahrastnik in David Trošt iz Karate kluba Radeče.

Preberi več

25 medalj radeškim karateistom

KKRKimon-Open-201810Minulo nedeljo je v Ljubljani potekalo karate tekmovanje KIMON OPEN 2018, na katerem je nastopilo 26 karate klubov iz celotne Slovenije, izmed katerih se je za naslove najboljših potegovalo skupno 280 tekmovalcev, Raečani pa so izmed vseh osvojili največ medalj.

Preberi več

Karateisti na sprejemu pri županu

Sprejem-karateistov-pri-upanu-Reunu-16Pretekla uspešna tekmovalna sezona Karate kluba Radeče in osvojena odličja mladih karateistov sta več kot zadostna razloga, na osnovi katerih sta župan Občine Radeče, Tomaž Režun in direktorica Občinske uprave Občine Radeče, Brigita Stopar, skupaj s sodelavkama Melito Simončič in Dragico Kovačič Žohar, slavnostno sprejela 23 obetavnih športnikov borilnih disciplin.

Preberi več

Ostale novice iz Posavja