Atletika

Trije atleti AK Radeče v reprezentanci

2018-06-09Matija-reprenzentanno-zaprekeV prvi polovici junija so na dveh tekmovanjih, 9. junija na Ptuju in 16. junja v Vyskovu na Češkem barve slovenske atletske reprezentance zastopali trije radeški atleti: Matija Rizmal, Aljaž Renko in Nina Rman.

Preberi več

Nina Rman in Matija Rizmal postala državna prvaka

Nina-DPV soboto, 2. junija, je v Ljubljani potekalo državno prvenstvo v atletiki za mlajše mladinke in mladince ter mlajše člane in članice, katerega so se udeležili trije atleti Atletskega kluba Radeče in osvojili več kot zadovoljive rezultate.

Preberi več

Na državnem krosu Matija in Aljaž osvojila medalji

Alja-in-Matija-z-medaljamaV soboto, 17. marca je potekalo v Postojni državno prvenstvo v krosu, katerega proga je bila dobro namočena in z blatom prepojena, tako da so tekmovalci občutili razmere krosa v pravem pomenu besede, od tekačev je prav zato pobral ogromno moči.

Preberi več

Aljaž Renko zmagal v Varaždinu

AK-RadeeNovoletni-tekMlada upa Atletskega kluba Radeče, Aljaž in Manca Renko, sta nastopila na jubilejnem 40. teku ob vstopu v novo leto v Varaždinu.

Preberi več

Razglasitev najboljših radeških atletov

Screenshot20180114-211423Atletski klub Radeče je s slovesnostjo zaključil izredno atletsko sezono 2017, ob tem pa razglasil najboljša atleta v moški in ženski kategoriji ter izpostavil nekaj uspešnih posameznikov.

Preberi več

Ostale novice iz Posavja