Likovna umetnost

Razstava šentjanške slikarke Mojce Musar

DLLU-RadeeRazstavaMojca-Musar-45Članica Društva ljubiteljev likovne umetnosti Radeče Mojca Musar je na ogled postavila svojo drugo samostojno razstavo slikarskih del, sicer pa prvo v Radečah - naslovila jo je Simfonija barv. Tudi tokratni dogodek so glasbeno obogatili učenci Glasbene šole Laško-Radeče.

Preberi več

Otvoritev razstave: Žebnik skozi oči slikarjev

DLLU-RadeeOtvoritev-ebnik-41mSlikarji Društva ljubiteljev likovne umetnosti Radeče z gosti so v preteklem letu ustvarjali na temo "Čimerna z okolico", letos pa motive poiskali na drugi strani sopote in upodobili Žebnik. Otvoritev slikarskih del je tudi letos gostila radeška knjižnica ob pomoči Glasbene šole Laško-Radeče.

Preberi več

Slikarska razstava Od Vrhovega do Čimernega

DLLU-RadeeRazstava-Od-Vrhovega-do-imernegaV razstavnih prostorih Caffe Galerije v Radečah je 25. oktobra popoldan potekalo odprtje slikarske razstave Društva ljubiteljev likovne umetnosti (DLLU) Radeče.

Preberi več

Vabilo: Vrhovo v očeh likovnikov

Prosvetno društvo Vrhovo organizira jutri, v ponedeljek, 10. septembra, ob 20.uri zaključek likovne kolonije Vrhovo 2018, katero so poimenovali Vrhovo v očeh likovnikov - vabljeni zvečer v prosvetni dom Vrhovo.

Ostale novice iz Posavja