Gledališče

Radeški ustvarjalci Rocky-a nastopili v Piranu

Rocky-Piran-MINČlani Gledališkega društva Radeče, ki so lansko pomlad vdihnili življenje muziklu The Rocky Horror Show, so po številnih uprizoritvah v kulturnih domovih prvič nastopili na prostem, v središču Pirana na Tartinijevem trgu.

Preberi več

Radeški Mačkoni ponosni na regijsko uvrstitev

Kam-za-vraga-gremo02Mladinska skupina Gledališkega društva Radeče, ki nosi ime MAČKONI, se je z avtorsko predstavo Kam za vraga gremo, uvrstila v program letošnjega regijskega srečanja mladinskih gledališč - Festival gledaliških vizij.

Preberi več

Vabilo: Gledališki dan 2017

Gledalie-nevtralnaGledališko društvo Radeče jutri, v soboto, 4. marca 2017, odpira svoja vrata - prireja namreč gledališki dan 2017 in srečanje otroških gledaliških skupin.

Preberi več

Rusova premiera Prikrite resnice

IMG6031Zadnji petek februarja so na odrskih deskah Doma kulture Radeče mladi igralci Gledališkega društva Radeče - otroške skupine Junaki uprizorili igro aktualne tematike, Prikrito resnico, pod katero je prvič v režiserski vlogi podpisan Anže Rus.

Preberi več

Vabilo na premiero Prikrite resnice

priktita-resnicafoto-4jpgOtroška skupina Gledališkega društva Radeče JUNAKI in njihov režiser Anže Rus, v februarju postavljajo na oder mladinsko predstavo Prikrita resnica.

Preberi več

Pacienti v čakalnici Vrhovega

IMG5679---CopyKulturno društvo Milana Majcna Šentjanž je v petek uprizorilo komedijo na vselej aktualno temo predolgih čakalnih dob, socialne in samoplačniške obravnave ter medsebojno komunikacijo v polni čakalnici.

Preberi več

Vabilo: Učinek kobilice

58725c94792a7Kulturno društvo Gledališče Velenje in Gledališko društvo Radeče vabita v četrtek, 23.2.2017 ob 19h na uprizoritev krstnega dramskega besedila Učinek kobilice.

Preberi več

Rocky odhaja v Trzin in Šmartno ob Paki

IMG29011Najbolj odmevna gledališka predstava, s katero so v minulem letu navduševali člani Gledališkega društva Radeče, ne počivajo na lovorikah slave in uspeha.

Preberi več

Ostale novice iz Posavja