Zdravstveni dom

V boj proti samomorilnosti stopil domač zdravstveni dom

ZD-RadeeJavni sklad za štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije je dne 7.2.2020 odobril projekt Prispevajmo k zmanjšanju samomorilnosti, v katerem je glavni partner Zdravstveni dom Radeče, vrednost le-tega pa znaša slabih 19 tisoč evrov.

Preberi več

Zdravstveni dom Radeče v znamenju nagrad in priznanj

zd-radece-zvonko-rugole-ambasador-srcnostiV ponedeljek je v prostorih Doma kulture Radeče potekal dogodek za občane, na katerem je radeški javni zdravstveni zavod še v domačem okolju slavnostno prejel nagrado za najboljši projekt 17. HRM konference v organizaciji Planet GV, katera je bila sicer podeljena novembra lani v Kristalni palači v Ljubljani.

Preberi več

Bližajo se sveti trije kralji - znate speči poprtnik?

poprtnik-dkz-arnika-zd-radece-center-za-starejse-dobra-energijaPriprava poprtnikov izvira iz tradicije kruhov, ki so morali kot glavna obredna jed stati na mizi od božiča do svetih treh kraljev. Sedaj gospodinje pečejo poprtnik v obliki hlebca s testenimi okraski največkrat pred svetimi tremi kralji. Če tega niste vešči, vas Zdravstveni dom Radeče vabi v kletne prostore, kjer domuje Center za starejše Dobra energija in kjer bodo članice DKŽ Arnika v ponedeljek, 6. januarja ob 9. uri izvedle delavnico na to temo.

Potrjeno sofinanciranje »Centra za starejše Dobra energija«

Zdravstveni-dom-RadeeRegionalna razvojna agencija Posavje, kot vodilni partner LAS Posavje, je v petek, 7. 6. 2019 s strani Agencije RS za kmetijske trge in razvoj podeželja, ki upravlja Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja, prejela obvestilo o potrditvi operacije za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju LAS Posavje prijavitelja JZ Zdravstveni dom Radeče - Center za starejše Dobra energija« (akronim: »CZS DOBRA ENERGIJA«).

Preberi več

Zdravstveni dom Radeče nagrajen za organizacijsko energijo

JZ-ZD-Radee2018-01-16Javni-dogodek-s-podelitvijo-certifikata-in-nagrade-22mV včerajšnjem poznem popoldnevu sta Javni zavod Zdravstveni dom Radeče in Svet uporabnikov ZD Radeče soorganizirala javni dogodek, znotraj katerega so združili prejem certifikata in nagrade, kratke predstavitve aktualnih tematik s strani predstavnic zdravstvenih organizacij in predstavitev osnutka Strateškega načrta radeškega zdravstvenega doma za tekoče štiriletno obdobje.

Preberi več

Potrjen projekt Center za starejše Dobra energija

Zdravstveni-dom-RadeeNa 2. javni poziv kmetijskega sklada, v okviru katerega je bilo razpisanih 350 406, 70 EUR, od teh je bilo za operacije na problemskem območju občine Radeče namenjenih 50 406,70 EUR, se je prijavil tudi radeški zdravstveni dom.

Preberi več

Zdravstveni dom Radeče vsebinsko vse večji

ZD-Radeeotvoritveni-dogodek-12mDanes opoldne so bile namenu simbolično predane tri specialistične ambulante, biokemijski laboratorij in regionalna ambulanta za pomoč posameznikom pri prekomerni rabi interneta Logout, slavnostno pa je bil Zdravstvenem domu Radeče podeljen certifikat Demenci prijazna točka in ustanovljen Svet uporabnikov.

Preberi več

Ostale novice iz Posavja