Osnovna šola in vrtec

Radeški mini maturantje: Adijo, vrtec - Pozdravljena, šola!

Vrtec-RadeeMini-maturantski2019-105mPo že ustaljeni tradiciji so strokovne delavke Vrtca Radeče, ki spada pod okrilje Javnega zavoda Osnovna šola Marjana Nemca Radeče, skupaj z najmlajšimi, katere so spremljale celotno vrtčevsko leto, pripravile poslovilni dogodek za starše, katerih otroci s tem poletjem zapuščajo igralnice in bodo v prihajajočem septembru sedli za šolske klopi v učilnicah.

Otroci 8. in 9. skupine Vrtca Radeče, Enote Čira Čara, so pod mentorstvom Mateje Zahrastnik in Titine Podlesnik ter Metke Zahrastnik, Maje Ralca in Tjaše Štrasner, pripravili plesne točke, v katerih so starše razveselili z jive-om, folklornim nastopom, baletnimi gibi, veselo polko, temperamentnim flamenkom, ob koncu pa so fantje pokazali svojo "frajersko" stran preko hip hopa.

Strokovne delavke so svojim varovancem, od katerih so se s koncem junija tudi uradno poslovile z vidika vrtčevskega leta 2018/2019, podelile značilna maturantska pokrivala in spominske diplome, predstavniki staršev pa so jim izročili simbolična zahvalna darila za srčno in predano delo z otroki.

Krajše glasbene in plesne točke so sredi ali konec junija sicer pripravile tudi ostale skupine radeškega vrtca ter se tako na kulturen in zabaven način poslovile od skupine vrtčevskih prijateljev, z večino katerih se bodo sicer še srečevali, a v nekoliko premešani obliki zaradi novega oblikovanja skupin in strokovnih delavk v začetku septembra.

Share
Ostale novice iz Posavja