KTRC

Drugi ŠtantFest privabil mnoge občane

KTRCtantFest2019-61mOb petkovem svetovnem dnevu turizma je KTRC Radeče pod že uveljavljenim sloganom "Vsi na plac" pripravil drugi ŠtantFest, na katerem so se na radeški tržnici predstavili lokalni ponudniki in društva z različnimi, večinoma kulinaričnimi in prehrambenimi izdelki.

Preberi več

O razvoju in promociji turistične ponudbe

KTRCRazvoj-in-promocija-lokalnega-turizma-3mV torek, 11.09.2018, je v prostorih Galerije Božidar Jakac, Kostanjevica na Krki, potekalo drugo srečanje ključnih partnerjev turističnih zgodb Posavja, tokrat s poudarkom na kulturnih turističnih projektih, udeležila pa se ga je tudi Duška Kalin iz KTRC Radeče, ki v radeški občini skupaj s sodelavci sistematično snuje številne turistične zgodbe.

Preberi več

Otvoritev preventivnega središča Rast(išče) sreče

KTRC-RadeeRastie-sreeOtvoritev-preventivnega-sredia-17mV včerajšnjem dopoldnevu je v Domu kulture v Radečah v sproščenem vzdušju potekalo odprtje preventivnega središča Rast(išče) sreče, katero se lahko brez zadržkov imenuje tudi radeški mladinski center, saj je namenjen prav njim - učencem od desetega leta dalje in mladim, vse do vstopa v tretje desetletje življenjskega obdobja.

Preberi več

Počitniške igrarije 2018

KTRC-RadeePoitnike-igrarije-2018-11mOtroci so v tem tednu pošteno zakorakali v igralnice vrtca in šolske učilnice, marsikomu izmed njih pa še ostaja prijeten spomin na aktivno druženje v zadnjem tednu počitnic, ko sta KTRC Radeče in Društvo prijateljev mladine Radeče izvedla Počitniške igrarije.

Preberi več

Na radeški tržnici zaživel zeliščni vrt

2018-06-02Radeka-trnicaOtvoritev-zelinega-vrta-98minMinulo soboto je bil v sklopu projekta »Vsi na plac!«, nad katerim bdi KTRC Radeče, na radeški tržnici slavnostno predan namenu vertikalni zeliščni vrt, kateri se nahaja v, na steno nameščenih, 25-ih lesenih zabojčkih, napolnjenih z začimbami in dišavnicami.

Preberi več

Otvoritvena sobota na radeškem bazenu

Bazen-danesPo tem, ko je včerajšnje deževno vreme botrovalo temu, da načrtovane otvoritve kopalne sezone na Bazenu Radeče ni bilo moč izvesti, se z današnjim dnem, v začetku katerega se na obzorju že kaže jasnina in prvi sončni žarki, obeta prvi kopalni dan v letu 2018.

Preberi več

Rast(išče) sreče mladim vztrajno poskuša najti srečo

Rastie-sree2018-06-01-7Rast(išče) sreče, projekt v katerega je vključen tudi KTRC Radeče, že vse od sredine aprila aktivno vpostavlja in razvija tako preventivna središča kot mladinsko ulično delo - prostovoljci so v okviru omejenega že predstavili osnovnošolcem zadnje triade in srednješolcem različne možnosti za kvalitetno preživljanje njihovega prostega časa.

Preberi več

Ostale novice iz Posavja