Krvodajalstvo

V Radečah darovali 33 litrov krvi

IMG6518V dopoldanskem času valentinovega dne je v Radečah potekala krvodajalska akcija v Domu Pihalnega orkestra radeških papirničarjev, kjer so med 8. in 12. uro prostovoljci lahko darovali kri.

Preberi več

V Radečah 90-krat darovali kri

V drugi polovici septembra je po že ustaljeni navadi v Domu PORP potekala krvodalajska akcija, katere so se humanitarno naravnani posamezniki udeležili in prispevali življenjsko tekočino.

Preberi več

Valentinovo krvodajalsko dopoldne

IMG5764---MINV dopoldanskem času valentinovega dne je v Radečah potekala krvodajalska akcija v Domu Pihalnega orkestra radeških papirničarjev, kjer so med 7. in 11. uro prostovoljci lahko darovali kri.

Preberi več

Vabilo: Krvodajalska akcija v Krškem

V prostorih Mladinskega centra Krško jutri, 14. aprila in v petek, 15. aprila, poteka krvodajalska akcija v izvedbi Zavoda Republike Slovenije za transfuzijsko medicino in pod organizacijsko taktirko Rdečega križa-Območno združenje Krško. Življenjsko tekočino boste lahko namenili od 7. ure do 13., zato tudi Radečani, ki imate morda kakšen opravek v Krškem v drugi polovici tega tedna, lahko le-tega združite z dobrodelno noto in podarite svojih 450ml krvi pomoči potrebnim.

Krvodajalski dan v Radečah

Zadnjo sredo februarja je v Radečah zaznamovala krvodajalska akcija v Domu Pihalnega orkestra radeških papirničarjev. Humanitarno naravnani posamezniki so prišli med 7. in 11. uro darovati življenjsko tekočino, katero je prostovoljcem odvzelo strokovno osebje Zavoda Republike Slovenije za transfuzijsko medicino.

Preberi več

Ostale novice iz Posavja