Humanitarnost

Podjetno v svet podjetništva za Občino Radeče 2018

Na podlagi Programa spodbujanja konkurenčnosti in ukrepov razvojne podpore za območje občin Hrastnik, Radeče in Trbovlje, je Regionalna razvojna agencija Posavje 7.12.2017 objavila

Javni poziv za vključitev predvidoma 10  udeležencev v instrument

»Podjetno v svet podjetništva za Občino Radeče 2018«

Preberi več

Kako smo volili v radeški občini?

Volitve-2017Med enajstimi volilnimi mesti, kolikor jih je bilo v radeški občini pripravljenih za namen oddaje glasu na predsedniških volitvah 2017, je bila najvišja volilna udeležba s 57,92 % zabeležena na volišču bivšega Bistroja Loni (prostor Društva invalidov Radeče).

Preberi več

Zapora lokalne ceste proti Jelovem

zaporacesteJavno podjetje Komunala Radeče obvešča uporabnike lokalne ceste Čimerno - Jelovo - Radeče o POPOLNI ZAPORI  ceste v četrtek, 23. marca.

Preberi več

Radeška voda znova neoporečna

Neoporena-vodaJavno podjetje Komunala Radeče obvešča porabnike pitne vode v naseljih Radeče, Zagrad, Obrežje, Hotemež, Vrhovo, Log pri Vrhovem in Prapretno, da je ukrep prekuhavanja pitne vode na vodovodnem sistemu RADEČE preklican.

Z današnjim dnem, t.j. 9. avgustom 2017, tako krajani lahko znova uživajo zdravstveno ustrezno vodo iz domačih pip.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svibanski mlaj s trojnim namenom

Mladi in mladi po srcu že tradicionalno pred prvomajskimi prazniki poskrbijo, da se na vrhu Svibna, kjer se nahajajo grajske razvaline, postavi mlaj. Podvig fantov in mož je poseben predvsem zaradi postavljanja na težko dostopnem terenu, kjer je na strmih pobočjih skalnata podlaga in na nekaj odsekih tudi nekoliko nevarno.

Preberi več

Ostale novice iz Posavja