Jutri v Gostilni Jež izobraževanje na temo oblikovanja cenovnih politik v turizmu

Cenovna-politika-v-turizmuV okviru planiranih aktivnosti projekta “Razvoj in promocija turistične ponudbe vodilne destinacije Čatež in Posavje”  je Regionalna razvojna agencija Posavje izvedla že štiri izobraževanja, naslednje, peto, pa bo organizirano na Jagnjenici, natančneje v Gostilni Jež, tokrat na temo oblikovanja cenovnih politik v turizmu. Sooblikovalci turistične ponudbe radeškega območja dobrodošli jutri, 26. marca, ob predhodni najavi, na srečanje, ki bo potekalo ob 12. do 15. ure.

Izobraževanje bo izvedel Miha Bratec, ki je raziskovalec in asistent pri turističnih predmetih na Ekonomski fakulteti UL. Pred tem si je izkušnje nabiral v mednarodnih korporativnih vodah, pri delu za velika spletna podjetja, kakor sta Booking.com in Bookassist.

Mihini raziskovalni interesi vključujejo hotelirstvo, spletno trženje, prodajo in distribucijo, uporabo informacijskih tehnologij v turizmu, prihodkovni management, kakor tudi klasični poslovni področji trajnosti in konkurenčnosti v turizmu in hotelirstvu. Miha konstantno povezuje akademsko srenjo in prakso v svoji svetovalni dejavnosti, kjer turističnim podjetjem svetuje s področja digitalizacije in spletne distribucije, jim pomaga pri njihovem tržnem pozicioniranju na avstrijskem in nemškem trgu ter zanje izvaja raznovrstna izobraževanja.
 
Pri izvedbi mu bo pomagal Jan Klavora, predstavnik Zavoda tovarna trajnostnega turizma, ki je hkrati tudi direktor turistične agencije Visit Goodplace, ki na področju Alpe Adria ponuja trajnostne in aktivne turistične programe.
 
Izobraževanje je brezplačno, saj je RRA Posavje uspešno pridobila sredstva v sklopu Javnega razpisa za sofinanciranje za razvoj in promocijo turistične ponudbe vodilnih destinacij Slovenije, ki ga je razpisalo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo za projekt “Razvoj in promocija turistične ponudbe vodilne destinacije Čatež in Posavje”. 
 
Kdaj: Torek, 26.3.2019 med 12.00 in 15.00
Kje:  Gostilna Jež, Radeče, Jagnjenica 12
Kaj: Izobraževanje na temo cenovne politike
 

Dodatne informacije:
Nataša Kalin, vodja projekta Razvoj in promocija turistične ponudbe vodilne destinacije Čatež in Posavje,  tel: +386 7 488 10 48, e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., Regionalna razvojna agencija Posavje, CKŽ 2, 8270 Krško.

Vir: Regionalna razvojna agencija Posavje

Share
Ostale novice iz Posavja