Vabilo na delavnico: Zeleni, ribiški in kolesarski turizem

KTRCTurizem-atePosavjeetrta-delavnica-RadeeRegionalna razvojna agencija Posavje vabi na četrto srečanje kreatorjev turističnih zgodb Posavja v Radeče, katerega namen je razvijanje in iskanje priložnosti s poudarkom na specializirani temi: Zeleni, ribiški in kolesarski turizem ter digitalna promocija. Srečanje  bo potekalo v Radečah (v Turistično rekreacijskem centru Savus v Radečah - Pizzerija in Kavarna Pr'Veseljak), 25. 9. 2018 s pričetkom ob 8:45 uri

Kot je bilo že predstavljeno na uvodnem srečanju, 28. avgusta 2018, bodo v sklopu projekta Razvoj in promocija turistične ponudbe vodilne destinacije Čatež in Posavje, katerega ključni cilji so digitalizacija in organizirana promocija ter sooblikovanje integralnih turističnih produktov in 5-zvezdičnih doživetij, izvedenih pet delavnic za razvoj integralnih turističnih produktov (ITP) in za razvoj 5-zvezdičnih doživetij Posavja.

Na torkovi delavnici bo trud vložen v razvoj in iskanje priložnosti s poudarkom na Zelenem, ribiškem in kolesarskem turizmu, ob čemer RRA Posavje vljudno vabi zainteresirane, kateri prepoznavate sebe, društva ali kakšne druge neprofitne oz. gospodarske organizacije, da se udeležite četrtega srečanja, katero bo potekalo 25. 9. 2018 s pričetkom ob 8:45 uri, v Turistično rekreacijskem centru Savus v Radečah - Pizzerija in Kavarna Pr'Veseljak) po sledečem programu:

08.45 - 09.00: Dobrodošlica s kavo in čajem;

09.00 - 10.30: 5-zvezdični Know how - predavanje gostujoče strokovnjakinje Mance Korelc, ki bo predstavila projekt Moja jezera. Do sedaj je obiskala že 709 jezer, vse svoje izkušnje pa deli na spletni strani ter preko družbenih medijev;

10.30 - 10.45: Odmor;

10.45 - 12.15: Razvoj in primer integralnega turističnega produkta iz prakse;

12.15 - 13.00: Kosilo;

13.00 - 15.00: 1 min "pitch" predstavitev vaših bodočih doživetij.

Po zaključku delavnice je možen individualen razvoj tržno zanimivega doživetja. Delavnico bo povezoval in moderiral mag. Niko Slavnič.

Srečanje je namenjeno vsem zainteresiranim ključnim deležnikom s področja turizma v Posavju - lokalnim turističnim organizacijam, turističnim ponudnikom, predstavnikom posavskih občin in drugim.

Zaradi lažje organizacije svojo udeležbo potrdite do konca današnjega dne na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. - število mest je omejeno.

 

Vir: RRA Posavje

Fotografija je simbolična.

 

 

Share
Ostale novice iz Posavja